Вериги за сняг метал JKMINSA вериги за сняг, верига от гумите са за леки автомобили, Мини аварийни вериги на гумите монитор, Верига от колело на сняг за повечето колички
  • Новинка

Вериги за сняг метал JKMINSA вериги за сняг, верига от гумите са за леки автомобили, Мини аварийни вериги на гумите монитор,

BGN 154.47

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Тя ще бъде доставена в рамките на 1-2 дни след поръчка.☂ Вериги за сняг обикновено са монтирани на две водещи колела.Надяваме се, че нашите продукти ще донесе на вас и вашето семейство живи и здрави.Характеристики : устойчива на плъзгане, устойчивост на износване, с ниска температурна устойчивост, добра здравина на Ниска температурна устойчивост (-50°C). Нашите вериги за сняг, сертифицирани, те ще бъдат в състояние ефективно да се гарантира сигурността.Може да се използва широко в сняг, в планината, на леда, на пясъчни хлъзгави и кални пътища. Липсата на полза, когато износване на веригата е над 30%;4.Монтаж : на ники. ▲ Общата верига на сняг манган зимата стоманена, с добър противоскользящим ефект, влачейки дизайн ключалката, не е лесно да се съборят, влачейки по-силен, начало верига има съпротивление на натиск, устойчивост на ниски температури и устойчивост на абразия. ▲ Верига за сняг подходящи за заледени пътища, покрити със сняг пътища, пясъчни пътища, кални пътища и т. Спрете да използвате, когато почувствате необичайни звуци;5.В заснежените и мръсни пътни условия защитете гуми и предотвратите мини гуми, за да се гарантира нормалното движение на превозното средство, особено по заснежени пътища през зимата, което може ефективно да се осигури нормалното шофиране и шофиране на автомобил. Дръжте на безопасна дистанция, бъдете внимателни зад волана☂ Полезен комплект за вашите ежедневни пътувания и възстановяване при наличието на оборудване на автомобила е с всичко необходимо за по-голяма сигурност по време на пътуване. Скорост не трябва да надвишава 40 км/ч;2.Уверете се, че гумата има достатъчно сцепление с пътя, осигурете безопасно шофиране в сняг ден.

1 set (for two tires) :
Applicable models:
Car/suv/off-road vehicle/van
Range:
ice, snow, muddy road
Installation:
Fast installation of tightening tools in 1 minute
Features:
No dry jack, non-slip and wear-resistant, no damage to tires, no damage to wheels
Weight:
about 5-10KG in weight (different models have different weights)
Warm Tips:
1. The speed should not more than 40Km/h; :
2. Stop use if chain on cleats fall off; :
3. No use when chain wear is over 30%; :
4. Stop using when feel abnormal sounds; :
5. Keep a safe distance, be careful driving :
☂ The useful kit for your daily trips and having the emergency vehicle equipment has everything you need for greater safety when traveling. :
☂ The snow chains are normally installed on the two driving wheels. If it is a four-wheel drive or a difficult road, it is recommended to purchase two sets. :
Please rest assured to buy. If you have any questions, please feel free to contact us. :
It will be shipped within 1-2 days after placing the order. :
Features:
Anti-slip, abrasion resistance, low temperature resistance, good toughness :
Low temperature resistance (-50°C). :
It can be widely used on snow, uphill, ice conditions, sand sliding and muddy roads. :
Installation:
jac