Tthxqing Жените и Мъжете Шампоан Хидратиращ Стик Подхранващ Шампоан Етерично Масло Шампоан, Сапун, Шампоан Бар Хидратиращ Шампоан За силна и Здрава коса(D)
  • Новинка

Tthxqing Жените и Мъжете Шампоан Хидратиращ Стик Подхранващ Шампоан Етерично Масло Шампоан, Сапун, Шампоан Бар Хидратиращ

BGN 7.28

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Подходящ за нормална и суха коса.Пяната е гъста и плътна, мека и немазна.Добавете повече влага и хранителни вещества в косата, питайте косата, възстановяване на косата и напълно погрижи се за косата си.Продължителната употреба може да направите косата си по-черни и блестящи, здрави и еластични.Комплектът включва : 1 бр. шампоан сапун.Забележка : поради разлики в осветлението при снимане на продукта могат да бъдат някои цветови разлики в продукта.Овлажняващ шампоан, стик Подхранващ шампоан Торта Етерично масло Шампоан, Сапун,със стил за choose Description : 100% ново и високо качество!!Подходящ за нормална и суха коса.Пяната е гъста и плътна, мека и немазна.Добавете повече влага и хранителни вещества в косата, питайте косата, възстановяване на косата и напълно погрижи се за косата си.Продължителната употреба може да направите косата си по-черни и блестящи, здрави и еластични.За нормална коса - Не полосит, овлажнява и почиства косата - Лесно пяна и бързо се отмиват формула се Смесва за семейна възраст 3+.Спецификация : Нето : 60g Size : 7*7/2.75 in*2.75 in Color : 4style за избор.Как да използвате : 1. Намокрете косата твърда шампоан, за да те вспенились.2. Приложете шампоан за коса и вспеньте от корените до върховете.3. Масажирайте скалпа и изплакнете, след това нанесете балсам.4. Да се съхранява на сухо място.Включва : 1 бр. шампоан сапун.