Тиквени декорации за Хелоуин. Банер подвижна за многократна употреба и за входната врата. Хелоуин Декор за външна врата. Външно украса за Хелоуин. Украса на парти з?
  • Новинка

Тиквени декорации за Хелоуин. Банер подвижна за многократна употреба и за входната врата. Хелоуин Декор за външна врата.

BGN 75.99

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

???НАШИТЕ дръжки на седалките на Хелоуин могат да се използват както отвън, така и отвътре.Винаги е идеалният избор, за парти на Хелоуин за дома и офиса.Този светъл 3 D ефект врата печат ще принуди всички се изплаши. ????Размерът на покрива, вратата на Хелоуин : Ние предлагаме 2 размера на капачки врати клоун се pennywise 80 високите x 36 инча широки и 96 високите x 36 инча широки.Моля, изберете размер от падащото меню при поръчка. ????НАШИТЕ ДРЪЖКИ НА СЕДАЛКИТЕ НА ХЕЛОУИН СА АБСОЛЮТНО БЕЗОПАСНИ ЗА ЗДРАВЕТО!Билбордове са изработени от изключително специален материал за външна употреба.Ние използваме Еко - латексови мастила, сертифицирани UL ECOLOGO, UL GREENGUARD GOLD, отпечатъци, съответстващи на критериите на Ag BB.Здравеопазване-латексови мастила на водна основа, напълно нямат мирис.Никаква специална вентилация не се изисква, няма предупредителни надписи за опасност или HAPS, без никел. ????ЗАЯВЛЕНИЕ за покриване на инсталацията ВРАТИ ХЕЛОУИН е много просто!След инсталацията можете да използвате своята врата, както обикновено.Банери са подвижни и подлежат на повторна употреба.При необходимост дверную капака отново може да се оттегли.Можете да го използвате в продължение на много години!Ще намерите подробности в инструкции, които предлагаме. ????Доставка Нашето украса врати Хелоуин за дома направено в Европа.Ние предлагаме експресна доставка и времето за доставка отнема 3-7 работни дни, в зависимост от вашето местоположение.Моля, посочете телефонния си номер, тъй като той е необходим за компания UPS.ТЪРСИТЕ УНИКАЛНА УКРАСА ЗА ХЕЛОУИН ОТВЪН?Отговор-дръжки на седалките на Хелоуин.Това е страхотна идея за украса за Хелоуин в открито!Инсталирането на този украса за Хелоуин Огнената тиква напълно да промени външния вид на вашия дом!И можете да сте сигурни, че ще генерирате страхотно впечатление на всички, защото отпечатани 3 D дизайни изглеждат измамно истински и ще ви накарат всички пялиться! ✔️ Вратите класьори, изработени от изключително специален материал за външна употреба. ✔️ Невероятни цветове!Изключително качество на картината с висока резолюция, напечатанная с най-новите технологии на печат! ✔️ Билбордове напълно защитени от атмосферни влияния.Те запазват цвета си и не выцветут на слънце.Боята не растечется заради дъжд. ✔️ Банери подвижни и многократна употреба.При необходимост билбордове отново може да се оттегли.Можете да го използвате в продължение на много години! ✔️ Инсталацията е много проста!Подробности ще намерите в предоставяните от нас указания.След инсталацията можете да използвате своята врата, както обикновено.