Tea, 12 Чаши Програмируем Капкова кафе машини, Контрол на здравината на Варене, Сензорен Екран Кафе със Стъклен Decanter, Функция согрева и Антикапельная Система, Автомат?
  • Новинка

Tea, 12 Чаши Програмируем Капкова кафе машини, Контрол на здравината на Варене, Сензорен Екран Кафе със Стъклен Decanter,

BGN 38.39

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Висока спрей】Равномерно се извлича и освобождава аромат на кафе, перфектно балансира киселинността и горчивината на кафето, а също така запазва оригиналния аромат на кафе на зърна. 【Управление сензорен екран】Без бутони размер на дисплея повече, на дисплея се по-ясно, както и почистване на лентата е по-удобно. 【Brew Strength Control】ви Позволява да изберете обикновен или мазен вкус на кафе.Постоянен филтър за кафе, която осигурява пропускливост само най-свеж аромат на кафе. 【Напълно автоматичен】24-часов програмируем, събудете се с прясно сварено кафе. 2 часа да се затоплят, да си кафето при температура 167°F. 2-часово автоматично изключване, по-безопасни и енергоспестяващи. 【Brew Pause Feature】Спрете готвене в продължение на 30 секунди след изваждане на гарафа.Позволява да се насладите на чаша кафе до завършване на цикъла на варене.Водоустойчив сензорен екран с лесно управление добавя модерността кухонному бариерата.LCD дисплей с подсветка ви позволява да четете по всяко време на деня и нощта, мека синя светлина не доставя дискомфорт на вашите очи. 24-часа програмируем часовник и таймер позволяват предварително програмирани идеалното време за консумация на кафе.Редовно кафе, има лек вкус, богат на кофеин и киселинни мазнини, което е много подходящо за закуска и следобедно време.Смели кафе с по-силен вкус, с ниско съдържание на кофеин и други примеси, идеален за да се наслаждавате на парти или преди лягане.Големи количества кофеин и киселинни мазнини в кафето може да се подпомогне храносмилането, бодрствованию и облекчаване на умората.Варя 12 чаши кафе в продължение на 10 минути в стъклена гарафа с обем 1,8 л. Пауза не е нужно да прекарате един момент на събуждане без кофеин, стъклена гарафа, терморегулируемая нагревательная плоча и функция пауза-това са само някои от допълнителните предимства на тази кафе машина.Гарафа могат да се мият в съдомиялна машина.