Супер здрави, ергономични 8 унция. Суповой половник 1 бр. Лъжички от неръждаема стомана с дълги дръжки. Най-добрите кухненски уреди за разбъркване, порциониране и по?
  • Новинка

Супер здрави, ергономични 8 унция. Суповой половник 1 бр. Лъжички от неръждаема стомана с дълги дръжки. Най-добрите кухненски

BGN 8.22

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ТРАЙНОСТ-ГОТВАЧ = ДОЖИВОТНО ПОЛЗВАНЕ.Тези търговски лъжички от неръждаема стомана 18/8 по-евтини пластмасови съдове и прибори.Те са създадени, за да отговарят на дневните нужди на големи ресторанти и заведения за обществено хранене.СУПЕР-УДОБНА ДРЪЖКА, КОЯТО МОЖЕ ДА СЕ ИЗПОЛЗВА В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА ЦЕЛИЯ ДЕН.Рифленую с ергономична дръжка нашия кофа с тегло 8 грама може да се използва през целия ден, без да се изморявате.Професионалистите разчитат на тях в кухнята и на масата, за да зачерпывать, се смесват и се сервира отлична храна.ГАРАНЦИЯ ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ.Ние предлагаме Пълна доживотна гаранция за удовлетворение на всички наши лъжички от неръждаема стомана с тегло 8 грама.Ако в някакъв момент вие няма да бъдете доволни на 100% , просто ни изпратете имейл, и ние обещаваме да ви оправя всичко!.ПРЕДВАРИТЕЛНО ИЗМЕРЕТЕ СЪСТАВКИ ЗА ПРИГОТВЯНЕ НА СУПЕРБАСТФУДА.Готвач обичат нашите метални чинии за бързо измерване на порции, подготовка на рецепти и нанасяне на покрития върху храната.Използвайте тези лъжички, за да се раздадат бамя, порциониране бульон или подаване на фуршетный маса.Ограничете количеството на отпадъците и контрол на разходите си за храна с помощта на последователни порции при приготвяне на чили сос или сосове.Нашата прибори от неръждаема стомана е с дълбоки купи за предотвратяване на разливи и пренасяне на течности.Размер : 8 унции | Цвят : неръждаема стомана.