Щипки за коса за бебета, щипки за коса за деца, Щипки за коса за Малки Момичета, Красиви Фиби За коса, Комплект Скъп Бантов За Коса За Малки Момичета, Аксесоари за кос?
  • Новинка

Щипки за коса за бебета, щипки за коса за деца, Щипки за коса за Малки Момичета, Красиви Фиби За коса, Комплект Скъп Бантов

BGN 3.99

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

1. Карикатура и сладък - 12 броя карикатура модел аксесоари за коса, малък и лек, красив и сладък, здрав и тъмночервен за дълго носене. 2. Перфектен за тънка коса на бебето е сравнително лека, добре е сочен, мек и безопасен. 3. Безопасен и не повреждающий бебета - форцепс алигатор изцяло е покрита със специален подкладочной плат и украсена с нетоксични лепилото, не боли и не притегляне косата на детето. 4. Подходящ за творчество направи си САМ - не само може да се реже на косата, но също и като украса на клипове на дрехи, повязках, шапки, сумочках или обувки.Направете на детето си специален, всеки ден. 5. Гаранция на обслужване - на всички въпроси ще отговорим в рамките на 24 часа.Форцепс алигатор изцяло е покрита със специален подкладочной плат и украсена с нетоксично лепила, не боли и не притегляне косата на детето.cartoony модел аксесоари за коса, малък и лек, красив и сладък, здрав и тъмночервен за дълго носене.доста лека, добре е сочен, мек и безопасен.не само може да бъде определен на косата, а също така и като украса на клипове на дрехи, шапки повязках, шапки, сумочках или обувки.направете на детето си специален, всеки ден.Параметри : Материал : плат, полиестер Цвят : розов кръст Бод Пакетът включва : 12 х фиби за коса за малки момичета.