Rosvola Тестер за Качеството на Водата, осветлението на Дисплея на Висока Точност Нескользящий TDS Тестер за Температура със Сензор за Аквариум, за да Басейна за Хидроп?
  • Новинка

Rosvola Тестер за Качеството на Водата, осветлението на Дисплея на Висока Точност Нескользящий TDS Тестер за Температура

BGN 56.32

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

[ДИЗАЙН 2 В 1] Тестер температура TDS, поддържа измерване на температурата на водата и стойности TDS, осигурява бързо и точно измерване. [Нескользящая конструкция] Той е проектиран с матово покритие капак и функционални бутони, които не се плъзгат и удобен за хващане, подходяща за измерване на питейна вода, хидропоника, аквариуми, басейни, лаборатории и т.н. [ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ МАТЕРИАЛИ] с помощта на висококачествена ABS-пластмаса, тя е безопасна и здрава, устойчива на корозия, износване и има дълъг срок на служба. [БУТОН за ПРЕВКЛЮЧВАНЕ] С помощта на бутона за преобразуване ppt ppm можете да изберете подходящата единица за измерване в съответствие с реалната ситуация, за да отговори на нуждите на употреба. [БУТОН ПОДСВЕТКА] Поддържа дисплей с подсветка, който е лесен за четене, не засяга използването на тъмно и показва резултатите от измерване интуитивно и ясно.Функция : 1. [2 В 1 ДИЗАЙН] Тестер температура TDS, поддържа измерване на температурата на водата и стойности TDS, осигурява бързо и точно измерване.2. [БУТОН ПОДСВЕТКА] Поддържа дисплей с подсветка, който е лесен за четене, не засяга използването на тъмно и показва резултатите от измерване интуитивно и ясно.3. [БУТОН за ПРЕВКЛЮЧВАНЕ] С помощта на бутона за преобразуване ppt ppm можете да изберете подходящата единица за измерване в съответствие с реалната ситуация, за да отговори на нуждите на употреба.4. [Висококачествени материали] с помощта на висококачествена ABS - пластмаса, тя е безопасна и здрава, устойчива на корозия, износване и има дълъг срок на служба.5. [Нескользящая конструкция] Той е проектиран с матово покритие капак и функционални бутони, които не се плъзгат и удобен за хващане, подходяща за измерване на питейна вода, хидропоника, аквариуми, басейни, лаборатории и т.н. Как да използвате : 1. Махнете защитна капачка.2. Изплакнете електрода с дестилирана вода и подсушете го филтърна хартия.3. Поставете електрода в тестируемую течност и внимателно се разклаща.След като брой ще стане стабилна, помислете крайна стойност.4. След употреба почистете електродите и облечете защитна капачка.Спецификация : Тип на продукта : TDS Температура Meter Material : ABS Тегло : Approx. 451g / 15.9 oz Product Размер : прибл. 16.5x7.5x3cm / 6.5x3.0x1.2in Scope : Температура : 0℃до 100℃TDS : Минимум : 0-1999ppm, максимум : 0-19.99 PPTResolution : Температура : 0.1℃TDS : Минимум : 1 PPM, максимум : 0.01 PPTAccuracy : Температура : ±0.

Item Type:
TDS Temperature Meter
Material:
ABS
Weight:
Approx. 451g / 15.9oz
Product Size:
Approx. 16.5x7.5x3cm / 6.5x3.0x1.2in
Scope:
Temperature:
0℃-100℃
TDS:
Minimum
Resolution:
Temperature:
0.1℃
TDS:
Minimum
Accuracy:
Temperature:
±0