Преси за коса на Tomb, Выпрямляющая четка с възможност за регулиране на нивото на топлинна енергия 180°C/200°C за шелковистых коса, без резба, PTC нагрява Бързо, сигурно и л?
  • Новинка

Преси за коса на Tomb, Выпрямляющая четка с възможност за регулиране на нивото на топлинна енергия 180°C/200°C за шелковистых

BGN 15.99

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

1 : Терморегулирующий автоматично прът маша за коса, ляв и десен бутон маша, с клипс маша не ще се скъса косата, пластмасова дръжка PC распылительная боя, 360-градусова противообмоточный захранващия кабел. 2 : Диаметър на топлинна тръба : алуминиева тръба спрей боя керамично масло диаметър 28 мм 3 : Регулиране на температурата : LCD цифров дисплей на температурата може да бъде регулирана от 180°C до 200°C. 4 : Нагревателен елемент : отопление PTC се нагрява бързо. 5 : Размер на тялото : 22 CMX3.2 CM.Цвят на продукта : зелено, червено Продукт съдържа : 1x Автоматична четка за изправяне на ВолосДизайн : Създаване на къдрава коса, които могат лесно да се плъзга, за да се изглади.Оставете парче коса между плочите, завъртете на 180° и увийте косата около кофи веднъж, подхлъзване надолу по дължината на косата, за да получите трайни къдрици.Отопление за всеки тип коса : Изберете ниво на отопление за вашия тип коса.Бързо загряване + автоматично изключване, липсата на натиск.Иновативни инструменти за полагане : от плоек и плоек до выпрямителей за коса, топли въздушни четки, автоматични плоек и т.н., за Да създаде висококачествени инструменти за стайлинг на коса, за всички типове коса.