Препарат за съдове, Практичен 2.95 1.77 x x 1.69 В Клейком Контейнер, Контейнер За Съхранение на Душата, Лесно се Инсталира Летища За Обществените Тоалетни Хотели, Къщи за ?
  • Новинка

Препарат за съдове, Практичен 2.95 1.77 x x 1.69 В Клейком Контейнер, Контейнер За Съхранение на Душата, Лесно се Инсталира

BGN 7.11

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Лесен за инсталиране, без никакви щети на вашата стена.Може да се използва в огледалото, плочки, стъкло и други гладки повърхности.Не е необходимо да сапун, дръжте контра чисти.Сапун лесно изсъхва между употреба, удължава живота на сапун.Висококачествен ABS-материал, издръжлив и лесен за употреба.Титуляр сапун е изработен от ABS материал, а той е още и здрав.Държач за сапун-това е полезен и практичен предмет в банята, който поддържа чистотата на тезгяха.Характеристика : Висококачествен ABS-материал, издръжлив и лесен за употреба.Не е необходимо да сапун, дръжте контра чисти.Може да се използва в огледалото, плочки, стъкло и други гладки повърхности.Сапун лесно изсъхва между употреба, удължава живота на сапун.Лесен за инсталиране, без никакви щети на вашата стена.Технически характеристики : Състояние : 100% чисто нов Материал : Abs Цвят : сребърен Размер : Approx. 7.5 X 4.5 X 4.3 Cm/ 2.95 1.77 X X 1.69 In Тегло : прибл. 39 г кръст Бод Пакет списък : 1 х притежателя на сапун Забележки : 1. Моля, позволете 0-2 см грешка се дължи на ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането. 2. Монитори не е калибриран еднакво, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.