Мини-Перална Машина, Преносима Ултразвукова Пералня Пералня за Пречистване на Инструмент за Пътуване, Бизнес, Общежития(розов)
  • Новинка

Мини-Перална Машина, Преносима Ултразвукова Пералня Пералня за Пречистване на Инструмент за Пътуване, Бизнес, Общежития(розов)

BGN 21.19

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

★ Миниая перална машина : Тази ултразвукова пералня турбини независима шасито на пералната машина която може веднага придържа към стената бъчва и се поставя на дъното на бъчва. ★ Перална машина за пътуване : Може да издържи теглото на бельо 1 кг, идеална за пътуване, бизнес, спалня и детско пране.Предотвратите усукване.Тъпа работа, му е лесно да носят със себе си. ★ Безопасен за употреба : 30 минути по време на защитата на изключване (рестартиране е необходимо отново да се свържете USB щепсел).Автоматична положителен обрат.Когато турбината се върти в продължение на 15 секунди, тя автоматично се завърта назад в продължение на 15 секунди. ★ Автоматично почистване на циркулацията на : ултразвуково почистване и почистване на турбината.Турбина работи в продължение на 5 минути, автоматична ултразвукова вибрация се изчиства в рамките на една минута, интелигентно взаимодействие. ★ Скорост на въртене : 200 об / мин. Продължителност на въртене : 15 секунди.Продължителност на задни електрически : 15 секунди.Режим на захранване : USB-източник на захранване.Време на работа на турбината : 5 минути.Ултразвуково работно време : от 60 секунди.Диаметър : прибл. 13 см / 5,1 инча.Дебелина : Около 5.3 см / 2.1 инча.Цвят : Розов.