Кромкооблицовочный Машинка за всички дестинации, Кромкооблицовочный Машинка за подстригване с ножове от волфрамов карбид (1 опаковка)
  • Новинка

Кромкооблицовочный Машинка за всички дестинации, Кромкооблицовочный Машинка за подстригване с ножове от волфрамов карбид

BGN 25.59

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Лесна употреба】работи Перфектно без практика или опит, пневматично действие позволява кромкооблицовочному резаку много лесно да се адаптират към различна дебелина.Прави онези с бели връхчета горе лек бриз, много лесен за използване, не предизвиква умора на ръцете. 【Save Time】Използване на нашите инструменти за кантиране ръбове може да намали значително време и усилия, за да завърши работата, повече няма ножове или бритвенных остриета.Този инструмент за подрязване на краища шперплат го прави толкова просто!. 【Остър, не оставляющий следи】остриета от волфрамов карбид позволяват триммеру рязани гладко и чисто и да оставят красив край.Не ще доведе до проблеми прекомерно рязане.Чисти, плътни разрези, няма объркване или главоболие. 【Лесно Conversion】Лесно да се демонтира и да се събират!Ако не можете да преместите инструмента две пари от особен проблем с разликата, може да се анализира машинка за ръба на фурнир и да го използват по един ръба на път. 【Разрези в двете посоки】Кромкооблицовочный машина има четири остри режещи ръба, които могат да режат напред и назад.Това е много подходящ за подрязване на дъбова на ръба и е подходящ за всеки проект, който включва монтирането на ръба.Прави онези с бели връхчета горе лек бриз, много лесен за използване, не предизвиква умора на ръцете.