Комплекти за хранителни контейнери Ankou- 7.0 + 4.0 + 2.0 + 0.9 QT Pop Up Хранителни Контейнери С Капаци, Bpa Free Stackable Контейнер за Ориз, Кафе, Брашно, Захар, зърнени Храни Формула - 16 ?
  • Новинка

Комплекти за хранителни контейнери Ankou- 7.0 + 4.0 + 2.0 + 0.9 QT Pop Up Хранителни Контейнери С Капаци, Bpa Free Stackable

BGN 39.99

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Няколко резервоари за задоволяване на житейски нужди】имаме 900 мл + 2000 мл 4000 мл + 7000 мл комплекти контейнери, костюм за захар, сол, бисквити, ядки, чай, зърнени храни, брашно, ориз тестени изделия. 【Durable Food-grade AS Material 】Нашите контейнери са изработени от durable AS materials, отговарят на стандартите food-grade FDA и не съдържа BPA.Деца и възрастни могат да го използвате с доверие. 【One Botton Control POP UP Design】Контейнери за съхранение на хранителни продукти ANKOU използват натискане на един бутон за отваряне и затваряне на дизайн, който може да се отваря за една секунда, и е удобно да се взема нещата и да се спести време.Достатъчно е едно кликване, отворете капачето и вземете нещата. 【Фланец, фланец и штабелируемый 】Запечатан корпусът на контейнера плътно прилепнала към капака и не пропуска вода при настаняване с главата надолу.Можете да сте сигурни, че го използвате за съхранение на каквато и да е храна с вода.Освен това, на дъното на съда се на стифиране. 【Надеждно сервизно обслужване 】Ако имате някакви въпроси за нашия контейнер, моля,не се колебайте да се свържете с нас и ние ще ви дадем задоволително решение, ние предлагаме премиальное качество и най-доброто обслужване.Поп дизайн с един горивото боттоном.Лесно е запознат и се измива. 100% Стягане и стягане.Издръжлив Материал - безопасни хранителни разнообразие.Сертификати - BPA FREE / FDA.ОСНОВНИ МОМЕНТИ : .One Botton Control POP UP Design.Лесно е запознат и се измива. 100% Стягане и стягане.Издръжлив Материал - безопасни хранителни разнообразие.Сертификати - BPA БЕЗПЛАТНО / на FDA.