Количка за сортировач пране сортировщиков пране синята тежкотоварни РРХ на колела, търговско количката за пазаруване събрание на пране Служейки за Дома, хотели, С?
  • Новинка

Количка за сортировач пране сортировщиков пране синята тежкотоварни РРХ на колела, търговско количката за пазаруване събрание

BGN 245.60

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

★ Здрава просторна количка : Изработени от коррозионностойкой стоманена рамка и плат Оксфорд, което позволява достатъчно място за съхранение и разделяне на големи предмети или измиване на товари. ★ Подвижен калъф : в Торби за дрехи от плат Оксфорд е водоустойчив и затова са в състояние да държи сухи или мокри товари бельо. ★ Практически колела завальцовки : Гъвкави 4 големи пудра прическата.те могат точно се срине и транспортиране на дрехи до центъра на пране. ★ Многоцелеви : Кошница за дрехи е с размери 90×65×85 виж Идеално за хотели, клубове, къщи, търговски центрове, ресторанти и възможности за развлечения. ★ Гаранция услуга : Срок на доставка 9-15 дни, обхват връщане в рамките на 30 дни.Ако имате някакви проблеми, моля, свържете се с нас незабавно.