Iholder 12 HD Екран Мобилен Телефон с Лупа Поставка База, 3D Мобилен Лупа Проектор за Филми, Видео, Сгъваем Телефон Щанд Екран Усилвател за Всички Модели Смартфони (бял)
  • Новинка

Iholder 12 HD Екран Мобилен Телефон с Лупа Поставка База, 3D Мобилен Лупа Проектор за Филми, Видео, Сгъваем Телефон Щанд

BGN 18.39

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

1. Изключително голям 12" 3 D HD екран усилвател : HD визия, за защита на очите от сини лъчи, липсата на електричество.Сервоусилвател на големия екран може да намали чувството на дискомфорт и визуална умора, предизвикана от продължителен фокус върху малкия екран на телефона. 2. HD Лена Fresnel : Екран използва HD Fresnel Lenes, който работи по същия начин като на екрана на проектора, ефективно удвояване на размера на екрана, така че можете да се наслаждавате на филми и игри на вашия смартфон изцяло в HD формат.Благодарение на дизайна на blue-ray той също може много добре да защити очите си. 3. Сгъваема конструкция : Сгъваема конструкция може да ви помогне да носят стойка за екрана в чантата на всяко място.Подходящ за вътрешно, пътуване, къмпинг, почивка, навсякъде и т.н. 4. Полезна силиконова подплата : Много deatailed дизайн, ефективно предотвратяване на смартфон от подхлъзване. 5. Най-добрият избор на празнични подаръци : Идеалният празничен подарък за вашите приятели, семейства.Ще Им се това определено ми хареса.Най-доброто разстояние за гледане на видео - 1-3 метра.Този продукт не е съвместим с i Pad, i Pod Touch и планшетами.Моля използвайте този продукт в условия на слаба осветеност, ефектът ще видите по-ясно и осезаемо.При използването му при силно осветление могат да възникнат някои размисъл.Може да се филтрира вредни източници на светлина за осигуряване на радиационна защита и предотвратяване на зрителната умора, причинена от продължително четене на романи и гледане на филми и видео.ако обичате игри за мобилни телефони, използвайте усилвател на екрана с безжична клавиатура и превърнете своя смартфон в игрова станция!Экранный усилвател невероятно преносим и лек, така че да можете лесно да го сгънете и да вземете със себе си навсякъде!.Най-доброто разстояние за гледане на видео - 1-3 метра.Този продукт не е съвместим с i Pad, i Pod Touch и планшетами.Моля използвайте този продукт в условия на слаба осветеност, ефектът ще видите по-ясно и осезаемо.При използването му при силно осветление могат да възникнат някои размисъл.