Hozee Clapboard, Director Cut Prop Light Weight Compact Portable for Background for Advertising for Cosplay(Color whiteboard PAV1)
  • Новинка

Hozee Clapboard, Director Cut Prop Light Weight Compact Portable for Background for Advertising for Cosplay(Color whiteboard

BGN 66.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Печат на борда цветостойкая, дъска има повърхност, върху която е лесно да пиша и да се почистват.Панта на съединителната част гъвкав и издръжлив, може да се използва в продължение на дълго време, без възможност за счупване.Дънната платка е направена от висококачествен акрил с дебелина 3 мм, лека, водоустойчива и трайно.Широко приложима за стрелба подпори/реклама/декорация на дома/cosplay/фон и т.н. Идва с дръжка, която може лесно да се избърше.Лесен и удобен за използване.Дънната платка е направена от висококачествен акрил с дебелина 3 мм, лека, водоустойчива и трайно.Печат на борда цветостойкая, дъска има повърхност, върху която е лесно да пиша и да се почистват.Панта на съединителната част гъвкав и издръжлив, може да се използва в продължение на дълго време, без възможност за счупване.Предлага се с дръжка, която може лесно да се избърше.Лесен и удобен за използване.Широко се прилага за стрелба подпори/реклама/декорация на дома/cosplay/фон и т.н. Технически характеристики : Състояние : 100% чисто нов и високо качество на Материал : акрил+метал+дърво Цвят : цвят/бял цвят/черно, черно/бяло, черно/жълто (опция)Размер : Approx. 30*24.8*1.8 cm/11.8 x 9.8 x 0.7 inch Weight : Approx. 527g Packing List : 1 x Clap Board1 x Писалката (pen цвят зависи от цвета на дъска, бяла дъска с черна дръжка и черна дъска с бяла дръжка).