Древен Кръг Модел Ветрозащитная маска от Активен Въглен Украса За Лицето Butterflie с Натурален Състав Маска за Лице Множество регулируеми Плат, за Мъже и Жени 2 бр,Мног?
  • Новинка

Древен Кръг Модел Ветрозащитная маска от Активен Въглен Украса За Лицето Butterflie с Натурален Състав Маска за Лице Множество

BGN 5.59

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Няма затваряне затваряне.Ръчно пране. 100% полиэфирное влакна.Маски за лице, изписани изцяло, както и уникален печат е много подходящ за да отговарят на вашите дрехи.Да имате повече неповторим чар.Размер на маска за възрастни : 20*15 виж Нашите маска за възрастни, подходящи за колоездене, къмпинг, движение, пътуване, катерене и ежедневна употреба.Защитете вас от мъгла, мъгла, отработените газове на автомобила, пасивното пушене и т.н. (Немедицинская маска).Маска за възрастни, ще бъдат изтрити в колата и ръчно.Те бързо да изсъхне, лесни за поддръжка и са трайни.Не използвайте белина. 1. Тази маска е подходяща за жени и мъже.Това се отнася до всеки дом в ежедневните дейности.Той също така е подходящ за колоездене, бягане и пътуване. 2. Маска, изработена от висококачествен полиестерен плат, който е с добра пропускливост на въздуха, е много удобен и лек в чорап.Той може да попречи на прах, малки частици във въздуха, цветен прашец и т.н., А също така има функции за предотвратяване на прах и мирис. 3. Безопасна за използване.Този лек, удобен и дишащ материал, което го прави практично и стилно.Тези за многократна употреба маски са предназначени за защита от прах, фини прахови частици във въздуха и цветен прашец. 4. Удобна конструкция маска осигурява перфектно кацане, както и регулируема лента за ушите има добра еластичност, който помага да се осигури удобен за носене.Тъй като тези маски могат да се перат и многоразово използване, можете да ги използвате няколко пъти.