AFANQI 44Вентилатор на Тавана с Леко Дистанционно Управление с Прибиращи Нож за Всекидневна Спални Ресторант, Четка Хром с Тихо мотор(42Простота)
  • Новинка

AFANQI 44Вентилатор на Тавана с Леко Дистанционно Управление с Прибиращи Нож за Всекидневна Спални Ресторант, Четка Хром

BGN 186.40

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

♬Размер : Включително две повдигащи прът, 3,9 инча и 7,8 инча, общата височина е 15,7 инча, можете да изберете един от тях за инсталация. &) Се дължи на разликите в дисплея и осветление на изображение може да не отразява действителния цвят на продукта &) се Препоръчва височината на пода надвишава 102 инча, а натоварването на тавана трябва да надвишава 30 кг &) Ако имате някакви въпроси в процеса на закупуване, моля, изпратете ни електронно писмо.Докато се наслаждавате на естествено вятър през лятото, подобряване на циркулацията на въздух през зимата, спестяване на енергия и защитата на околната среда, семейство носи здравословни и охолен живот.Престой далеч от климатика ще ви комфортен и спокоен сън, който може да намали вътрешната температура на господаря си и да удължи живота на двигателя.Тази полилей любовта прави живота си по-добре.Имаме изключителен склад в Калифорния, което може да бъде доставена най-бързо. ресторант/спалня/кухня/магазин/хотел/вила украса Следпродажбено обслужване : & ), Този фен изисква основната монтаж (видео инсталиране на разрешение). ♬Функция : да дистанционно управление, регулируема скорост на вятъра, автоматично прибиращи перката, led източник на светлина, полиране на метал, тънки акрилни нож и лампиони. Характеристики на ♬ : Полилей вентилатор има 3 цвят на светлината : жълто/топло бяло/бяло.Ние имаме професионален технически екип, за да ви служи.Висока/средна/ниска, 3 скорости, настройка на време (автоматично изключване на 1/2/4/8 часа) Можете да използвате дистанционното управление за настройка на скоростта на вятъра и цветове на светлината, за да направите стаята си по-комфортен. И красив дом се нуждае от лампа, която е много подходяща за него, и семейството се нуждае от топла светлина, да се създаде атмосфера по време на вечеря.Силно се препоръчва да го инсталирате квалифициран професионален електротехник. ♬Логистика, дистрибуция и сервизно обслужване : Ние сме компания, специализирана монтаж на таван, осветление.Ако ние не можем да го поправим, ние ще ви изпратим електронна подарък карта стойност на покупката на вашия краен продукт или да го замени. Зажгите лампа, согрейте семейството си, вие заслужавате най-доброто.Ако имате някакви предложения в процеса на закупуване, имаме професионален екип за обслужване на клиенти, за да се погрижат за вас.Насладете се на прохладата в горещите летни дни. ♬Безшумен двигател : чиста мед мотор, осигурява силен въздушен поток, се радва на естествен вятър, спестява енергия, тих и здрав. Както ярка светлина да добави романтика в спалнята си и ще донесе сигурност на дамите или на децата.